Your browser does not support JavaScript!


Üdvözöljük honlapján TRANSIT CENTER

Üdvözöljük TRANSIT CENTER és kérjük, hogy vásárolni az új és használt alkatrészek Ford Transit. Mi vagyunk a legnagyobb alkatrész bolt szakosodott Ford autók és pontosabban gépjárművek - ban Ford Transit. TRANSIT CENTER 1996-ban alakult és azóta folyamatosan bővülő ajánlatában, így most büszkék lehetünk mind részei az eredeti, jön a gyártó és a tartalék alkatrészek a legjobb minőségű, amelyek gyakran felülmúlja az ellenállása, mint az eredeti alkatrészeket.

Az általunk kínált online áruház, ott csak 90% -a az összes rész, hogy most már raktáron. Ezt az okozza, többek között az időhiány a katalógus összes alkatrész és hatalmas összeg. Minden nap kínálatunkban, vannak új termékek felől a raktárban. Ezért, ha nehezen talált egyes részei Ford Transit, kérjük, hívja a segélyvonal: erintkezes@transitcenter.hu, a mi munkatársaink segítenek megtalálni alkatrészek, és információt nyújt az elérhetőségét.

Minden alkatrész vásárolt webáruházunkban lesz a hajó 5 napon belül.A fő gondolat TRANSIT CENTER egy boltja alkatrészek új és a használt modell Ford Transit MK2 hogy MK8. Ezen kívül TRANSIT CENTER minden alkalommal gyűjt tapasztalatokat épület rally autók és a versenyzés, amely sikeresen versenyezni a verseny ralikrossz, drift és egyéb versenyeken nem csak Lengyelországban, hanem egész Európában. TRANSIT CENTER MotorSport (www.wicikmotorsport.com) híres volt az egész világon elsősorban az építőiparban a világ első haszongépjármű kell elsodródás ami a Ford Transit MK7. Videók a demonstráció fut a kocsi meg lehet nézni itt.

Meghívjuk Önt, hogy olvassa el az ajánlatot TRANSIT CENTER és élvezze a vásárlást és zavarmentes használatát furgonok Ford.

DemoCars

Shop

Shop