Your browser does not support JavaScript!


Tuning MINDENKINEK - Make Your tranzit ragyog!

Ford Transit Tuning

Ne feledje, hogy a van az üzleti egyfajta névjegy a kerekek! Szerencsére - akkor nem kell aggódni! Ford Transit egy ikon a minőség és sokoldalúság között haszonjárművek.

 Hogyan adjunk egy kicsit a karakter és a csillogás a Transit? Hozd övek és többet finom hangolást, hogy gyakorlatilag bárki megengedhet magának!
A válasz krómozott részek a kocsiszekrény!

Ház króm tükrökHáz króm tükrök az első eleme annak, hogy a jármű egyedi megjelenés! Érdemes látható mostoha körülmények között. Chrome van felszerelve a külsejét a tükörben. Adnak az eredeti megjelenés a Ford Transit. A magas minőségű anyagok használtak a gyártás során. Ez is nagyon könnyen összeszerelhető. Csak távolítsa el a védőfóliát a rögzítő szalagot (a tok belseje), és ragasszuk a króm, hogy a tükör az autó. Tartsuk szem előtt, hogy a felület zsírtalanított, és hogy kell telepíteni a pozitív környezeti hőmérsékleten.

Krómozott kilincsekKrómozott kilincsek karaktert ad a Ford Transit! A fogantyú burkolóanyagok időjárásálló - nincs rossz idő van rájuk! Ki tudják szolgálni a hosszú ideig. Fel vannak szerelve az leszakításával a fólia szalag a szerelési szalag található, amely a belsejében az overlay. Chromes tökéletesen alakú. A fogantyú borító elérhető üzletünkben készülnek a Trateo ceg.

Hátsó lámpa Lámpa műanyag burkolat


krómozott hátsó lámpa rátétek gyártották a Ford Transit MK8. A termelés 2014-ben indult képviseli a legújabb generációs Transit modellt. A modernitás e járművet lehet emelni egy egyszerű, tökéletesen illeszkedő fejelés. Chromes vannak ragasztva a hátsó lámpák egy kétoldalas szalag belsejében az overlay. A legfontosabb előnye, hogy a szilárdság - ez egy nagyon erős ragasztóval. Chromy lámpák kapható üzletünkben jellemzi nagyon jó minőségű anyagból. Ez megőrzi természetes megjelenését többféle évvel alapítása után

Chrome hátsó rács ködlámpa


Chrome hátsó rács ködlámpa lámpa Ford Transit Connect MK1 verziót 2009 óta a legújabb javaslat a mai poszt. Halogén sapkák hangsúlyozzák a luxust autónk - ideális üzletemberek. Mit jelent az overlay szerelvény néz ki? Kérjük: mi kaparjuk le a hordozó, távolítsa el a védőfóliát a rögzítő szalagot. Emlékezni, hogy króm csatolási komponensek pozitív környezeti hőmérsékleten.

Ezek az egyszerű elemek teszik az Ford Transit kitűnjön a tömegből, és jelölje ki a individualizmus.

Tudtad, hogy ... ?

Mae ein erthyglau blog arall: