Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit - a világ legbiztonságosabb furgonja?

Ford Transit Thief

Minden jármű ellopható. Más dolgok amatőrjeként csak idő kérdése, mielőtt bármilyen típusú biztonság vége. De tényleg el tudja-e vonni a tolvajat? Emlékeznünk kell arra, hogy a tolvajnak különböző motivációi lehetnek - az egyik szigorúan a jármü részeitől függ, a másik pedig a furgonból (pl. Eszközök vagy speciális felszerelések).

A leggyakoribb megoldás a riasztás. A gyári riasztások az egyetemességük miatt nem jelentenek nagy kihívást a tolvajoknak. Érdemes megfontolni a szerzői jogi védelem megszerzését egy olyan kisebb vállalatnál, amelynek megoldásai még nem állnak rendelkezésre nagy léptékben. A gyári riasztási művelettel párhuzamosan működne.
A kereskedői hálózatokban létrehozott riasztások úgy vannak megtervezve, hogy az országban és még Európában minden felhatalmazott szolgáltatás képes az ilyen eszközök rögzítésére. A tolvajok tudják működésüket és tudják, hogyan kell megkerülni az indításgátlót. Minél biztonságosabb a biztonság, annál nagyobb a bűnöző problémája.
Emlékezik! Maga a riasztó nem garantálja a biztonságot! Ez azonban egy lépést jelent a tolvaj precedenseivel szemben.

Egy másik megoldás a GPS technológiát használó nyomkövető eszközök. Egyes járművek gyárilag épített távadókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a jármű akár tíz kilométeres távolságon belül is elhelyezhető legyen. Az ilyen típusú megoldások azonban önmagukban is felszerelhetők. Legjobb a láthatatlan hely kiválasztása azon a részen, ahol a szétszerelés hosszú időt vesz igénybe. Az adó gyakran választott helye a jármű alvázának.
Ford Transit Security

Figyelj oda, ahol parkolsz! Minél több nyilvános hely - a potenciális tolvaj nagyobb kockázata. Egy éjszakán át felügyelet nélkül hagyja autóját - nézzen körül néhány kamerát a parkolóban. A megfigyelésnek ténylegesen el kell kerülnie az elkövetőket. Abban az esetben, ha a lopás (vagy karcolás az autó), van bizonyíték formájában videót.

Ne felejtsd el az autóbiztosítást. Ez a költség, amely ciklikusan támadja a sofőrök pénztárcáját. Szintén jó egy auto-casco házirendet vásárolni lopásvédelmi lehetőséggel. Csak ő biztosítja a jármű egyenértékének visszatérítését vagy a lopás esetén meghatározott összeget.
Ford Transit Security


Tudtad, hogy ...
A Ford Transit mk 6 ellopja a csoda?
Úgy tűnik, hogy az idő múlásával és az új technológiák fejlesztésével az autóink biztonságot nyertek a 21. században. A gyári, a digitális és az elektronikus autóbiztonság érdekében már léteznek kormányblokkok. A Ford Transit mk 6 2000-ben jelent meg a piacon. Az autós történetének egyik legbiztonságosabb modellje. Még Ford alkalmazottait is megkérdőjelezte! Speciális konstrukciója révén egyes elemek cseréje néhány órára képes!
A Ford Transit mk6 indításgátlója volt a befecskendező szivattyúban és a gyújtásnál.
Az új befecskendező szivattyú a furgonhoz 30 perces várakozási időt biztosított a programozás során, melynek során a járműnek a motoron kellett maradnia.
A befecskendező szivattyút közvetlenül a bütyköstengely-láncra és a burkolathoz csatlakoztatták, és 3-tól 6 óráig szakszerûen cserélték ki. A modult maga elárasztotta gyantával. A potenciális rablót fel kell szerelni egy speciális számítógépen, hatalmas ismeretekkel és biztonsági poggyászokkal több órás formában.
Ford Transit mk6

A potenciális tolvaj számára a lehető legjobb megoldás az volt, hogy teljesen felhúzza a járművet a vontatójárműre, majd szétszedje azt másutt. Egy potenciális rabló ilyen szétszerelése az egész napot átvette, ha nem tovább. Csak egy vontató teherautó húzása csodálatos módon nem kis dolog (bár ilyen esetek voltak).

Az összeomlás áldozatai gyakran a furgon tulajdonosai voltak! Törött kulcs esetén nem volt lehetőség a gépkocsi tüzelésére. A kulcs csúcsán található kulcskapcsoló körül egy cigaretta indításgátló volt. A tablettának egyéni frekvenciája volt (több millió volt), ami lehetetlenné tette, hogy elkezdődhessen egy törött vagy bármely más kulcs. Az egyetlen lehetséges megoldás az volt, hogy alkalmazkodjon az új kulcshoz, amely további idővédelmet biztosított. Abban az esetben, ha az eljárást megszüntették - a megfelelõ idõ várakozása után újra el kellett indítani. A szakemberek számára ez nagy munka volt, és a rablók számára? Biztonság nem halad! Különösen, hogy az új kulcs szükséges PIN-kódjának kezdeti szakaszában, amely kizárólag a Ford szolgáltatáson volt elérhető. Ezenkívül szükség volt egy szivattyú számra is, amely körülbelül 3 órát vett igénybe az eltávolításhoz.
Emlékezik! A tolvajnak soha nincs ideje! Ezért az idővédelem a lehető legjobb megoldás. Sajnos történet története.

Tudtad, hogy ... ?

Mae ein erthyglau blog arall: