Your browser does not support JavaScript!


Alkatrészek - új vagy használt? Eredeti vagy csere?

Az autó minden tulajdonosa olyan helyzetben volt, ahol cserét kellett cserélni. Mivel Ön ezen a webhelyen tartózkodik, nagy a esély arra, hogy Önről beszéljünk! Néha kisebb hibák akadályozhatják a vezetést, ami gyakran akadályozza az egész vállalatot. Miután a hiba lokalizálódott, és tudjuk a felcserélendő elemek listáját, megnézhetjük a boltban elérhető alkatrészeket. El kell döntenünk, hogy vásárolni akarunk-e új vagy használt alkatrészeket. További kritérium a minőség. Vásárolhatunk eredeti alkatrészeket, PREMIUM cserealkatrészeket (márkázott), vagy kihasználhatjuk a piacon elérhető gyenge minőségű pótalkatrészeket. Minden megoldás előnye és hátránya, amelyet az alábbiakban mutatunk be.


Forda Transit Parts

Az első kategóriát a termék állapota okozta. Üzletünkben mindkettőt megvásárolhatjuk: új és használt alkatrészeket. Az új alkatrészek biztosítják a legnagyobb biztonságot és tartósságot. A nem használható - hosszú élettartamuk a leghosszabb. Az új alkatrészek további plusz a gyártó garanciája. Komfortot biztosít számunkra, mert egy adott időben várhatóan új részt fogunk kapni, ha hiba történik. Természetesen ez nagymértékben függ az egyéni gyártó garanciális feltételeitől. Az új alkatrészek legnagyobb, ha nem az egyetlen, hátránya az ár. Gyakran előre vannak beállítva, és annál nagyobb a közvetítők száma, amelyeken keresztül az értékesítés folytatódik - annál magasabb az ára. Érdemes vásárolni alkatrészeket a hivatalos elosztóhelyeken vagy egy megbízható forrásból. A használt alkatrészek az a megoldás, amely után elvileg pénzügyi okokból elértük. Ha gyorsan meg kell újítani / kicserélni egy elemet. Ez általános gyakorlat, mivel a felhasznált alkatrészek akár többször olcsóbbak is lehetnek, mint új társaik. A használt termékek nem garantáltak. Nem lehetséges a panasz miatt a hónap múlva bekövetkezett kudarc következtében. Ráadásul soha nem vagyunk biztosak abban, hogy honnan származik a tárgy, vagy hogy az előző tulajdonos gondoskodott-e a jármü karbantartásáról. Ezeket a részeket az alacsonyabb élettartam jellemzi, a kopás mértékétől függően. Szerencsére, ha vásárolni a boltban, nyugodt lehet. A felhasznált alkatrészeket ellenőrizzük, mielőtt eladásra kerülne. A rosszul megsérült, nem megfelelő használatra szánt alkatrészeket nem értékesítik.A következő meghibásodás annak a résznek a forrása, amelyből a gyártó származik. A kompatibilitás és a jó minőség garantálja az eredeti alkatrészeket. Ezek ugyanazok, mint azok, amelyek a közelmúltban a gyártás után eredetileg a furgonban voltak. A tömeggyártású járművekre mennek. A logika javasolja, hogy cserélje ki az eredeti alkatrészeket. Ez azonban nagyon költséges megoldás. Az összes eredeti alkatrész megvásárlásához szükséges pénzmennyiség többször is meghaladhatja a jármű értékét. Ezenkívül meg kell győződnie arról, hogy mely részekre van szüksége. Előfordul, hogy minden cső, tömítés vagy egyéb apró elem, amelyet külön kell fizetnie. A másik dolog a jó minőségű helyettesítők esetében. Ezeknek az elemeknek a gyártói gyakran holisztikusan jutnak a problémába. Tudásuk és tapasztalataik felhasználásával finoman módosítják az eredeti alkatrészeket, vagy a készlethez csatolják a cseréhez szükséges egyéb alkatrészeket.


Ráadásul a PREMIUM helyettesítői nem térnek el az eredeti minőségtől, és az ára sokkal alacsonyabb. Például használható a téli tesztcsomókban, többet itt. Ha magas minőségű, hosszú élettartamú alkatrészeket kaphat viszonylag alacsonyabb áron, akkor valószínűleg érdemes gyertyát játszani. Boltunk a TRATEO márkájú pótalkatrészek hivatalos forgalmazója. Nagy-britanniai cég, amely megfelel az európai szabványoknak, valamint a legnagyobb autóipar követelményeinek. Az utolsó lehetőség az alacsony minőségű pótalkatrészek (nagyon gyakran ismeretlen eredetű vagy ismeretlen márka vásárlása). Ez a megoldás a legkevesebb pénzügyi erőfeszítést igényel. Sajnálatos módon az ilyen típusú részegységek kiválasztása rövid élettartamuk és a kivitelezés alacsony színvonala miatt várható. Gyakran nincsenek garantálva, de vannak kivételek ehhez a szabályhoz.


A helyes elem kiválasztása számos tényezőtől függ: pénzügyi lehetőségek, vészhelyzetek vagy alkatrészek rendelkezésre állása. Az Ön által választott választás Öntől függ. Használt vagy alacsony minőségű alkatrészek vásárlásakor a rövidített élettartamra kell támaszkodnia. Néha jobb, ha többet fizetnek, kezeljük az alkatrészek vásárlását, mint befektetést a jövőben. Azt is érdemes fontolóra venni, hogy olyan csúcskategóriás helyettesítőket vásárolj, akiknek a pénztárcája egyszerűen a legjobb!


Tudtad, hogy ... ?

Mae ein erthyglau blog arall: