Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit Custom egy új kiadásban !!!


2012-től lehetőségünk van a Ford Transit Custom megvásárlására. Azóta - komolyan elnyerte helyét a haszongépjárművek élvonalában. Az előző évben (2016) mintegy 120 ezer példányt értékesítettek. Néhány évvel ezelőtt találkoztunk a felfrissített Ford Tourneo Custom-el, és most itt az ideje egy újabb hírek beadására. Az új Transit Custom a piacon jön - újdonsággal csodálkozik, belsejében lenyűgöz.Külső és felépítmény


A felújított modell a legkönnyebb felismerni az elején. Új fényszórók (választható nappali lámpák és Xenon HID lámpák), egy visszahúzható lökhárító és egy nagy, bordázott radiátorrács lesz. Egy másik újdonság lesz a lakk narancssárga színű - már a fotókban is népszerű a jármű új modellje.

A furgonok, zsebek és a tér belseje


A gépkocsiban sokkal több változás történt. Ezt hívhatod "mobil iroda" -nak! A furgon utasai úgy érezhetik magukat, mint egy autóban. Javult a műanyag alkatrészek és az összes anyag minősége. Az új belső térben rengeteg raktárhelyet találunk, amelyek a konzolban önmagukban 25 literes kapacitással rendelkeznek. Közülük: a műszerfal tetején három nyitott polc található (ideális a dokumentumokhoz vagy mobiltelefonokhoz készült betétekhez), valamint egy nagy tárolórekeszhez, amely alkalmas pl. A4 formátumú tárolására. A nagyobb kényelem érdekében a kuplung és a kétliteres palack külső széleihez egy összecsukható pohártartót kell elhelyezni a fogaskerék alatt.Az ajtó belsejét teljesen áttervezték. Három nagy tárolórekesz és egy praktikus fogantyú található. A kabinban találunk többek között. 8 hüvelykes érintőképernyő a SYNC3-mal, mely gesztusokkal és hanggal működtethető. A SYNC 3 lehetővé teszi hang-, navigációs és csatlakoztatott okostelefonok egyszerű hangutasításokkal való vezérlését. A panel teljesen új megjelenést kapott a légkondicionálóhoz. Mások is órák, vagy akár a kormánykerék is. A mindennapi használat kényelme új helyeket biztosít az újonnan tervezett belső és hab geometriával.

Mi rejtőzik a maszk alatt?

Egy modern kétliteres EcoBlue dízelmotor áll rendelkezésre. Az egység 105, 130 és 170 lóerős változatot kínál. A mérnökök 13% -kal csökkentették az üzemanyag iránti étvágyukat, alul 20% -os nyomatékkal. A legkedvezőtlenebb ökonetikus változatban a kibocsátás körülbelül 148 g / km CO2, átlagos üzemanyag-fogyasztása pedig 5,7 l / 100 km. A leggyengébb változat Auto Stop Stop, alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsok és Ford Acceleration Control, amely 100 km / h-ra korlátozza a sebességet.Továbbá?

A létesítmények listája a legfrissebb technológiákra is felkerül. A lista intelligens sebességkorlátozóval nyílik meg, amely automatikusan beállítja a jármű maximális sebességét. Keresztirányú közlekedési riasztás, előtti ütközéssegítés a gyalogos észleléssel és intelligens adaptív tempomat szabályozás is elérhető lesz.

Transit Custom személyre szabott termelés 2017 végén kezdődik meg. Ezután új modellekben rendelheti meg a modelleket. Az első autókat 2018 elején szállítják az ügyfeleknek. A Ford továbbra is számos változatban kapható: szállítószalagok (kettős fülkével is), valamint egy utasszállító kocsi, rövid vagy hosszú tengelytáv, két tetőmagasság és egy DMC 2,6-3,4 tonna (hasznos teher 1450 kg-ig). A legerősebb változatot a Sport specifikáció tartalmazza. Ebben a modellben a Transit Custom 170 lóerős motorral lesz felszerelve, és számos stiláris kiegészítéssel kiemelkedik. Ezek közé tartozik többek között. Kettős hevederek a motorháztetőn és különleges bőrből - Ebony kárpitozás.


A végeredmény egy hibrid nulla kibocsátású Plug-in Hybrid (PHEV) modell, amely 2019-re érinti a piacot.

Tudtad, hogy ... ?

Mae ein erthyglau blog arall: