Your browser does not support JavaScript!


Az Electric Ford Transit már elérhető!

Mindent jelez, hogy a jövő elektromos autók és autonóm járművek közé tartozik. Az új előírások és a nagy autógyártók irányítása arra törekszik, hogy megmutassák, hogy 15-20 év alatt képesek vagyunk megfelelni az elektromos járművek dominanciájának. Ami az elektromos járművek nem olyan sokkoló, az egyedülálló kilátás az "akkumulátor". Milyen gyorsan fog ez megváltozni? Olvass tovább!


Lightning SystemsA Lightning Systems, a hatékonyságot és a kibocsátáscsökkentő megoldásokat fejlesztő flották világszerte bevezetik a zártszenes kibocsátású teljes elektromos rendszert a Ford Transit személyszállító, kisteherautó, furgon és futómű-modellek számára.
A Lightning Systems elindítja a megrendeléseket az új, teljesen villanyáramú felszálló rendszernek a Ford Transit számára.
Az új konverziós ajánlatot először a nagy teherbírású Ford Transits-on (10.360 kilogramm bruttó súly) értékelik, a Ford Motor Company eQVM programján keresztül. Minden szolgáltatást és konverziót a Ford QVM-tanúsítvánnyal rendelkező márkakereskedők és upfitters végzi.
Összességében a konverzió ára az Egyesült Államokban 69 000 és 89 000 dollár közötti, attól függően, hogy az 50 mérföld vagy a 100 mérföldes tartományt választja-e. A szállítmányok jelenleg a jövő év elején kezdődnek. A telepítés csak néhány órát vesz igénybe.
A választott lehetőségek alapján az 50 kW-os gyors töltővel végzett töltés fél óra alatt teljes egészében befejeződhet, és a hasznos teher kapacitása akár 4000 kg lehet.
A Lightning Systems együttműködött a New Eagle-szal a Ford Transit LightningElectric rendszerének kialakításával. Az UQM Technologies biztosítja a készlet hajtómű-komponenseit, köztük a sebességváltót, az elektromos motorokat és az invertert, valamint a szoftver vezérlőket az optimális teljesítmény és hatékonyság érdekében.Deutsche Post DHL GroupA Deutsche Post DHL Group 2017 júliusában megkezdte a Ford Transit hetedik generációján, a StreetScooter GmbH-n és a Ford-Werke GmbH-n alapuló villamos furgon gyártását. A hivatalos közlemények szerint legalább 2500 Transit elektromos jármű lesz németül 2018-ig, melyeket a Deutsche Post és a DHL előírásoknak megfelelően alakítanak ki.
A StreetScooter GmbH 2015 óta gyárt Aachenben teherautókat. A mai napig a Deutsche Post flottája már közel 3000 egység.
A kis elektromos tápegységek 4,3 köbméteres csomagolásúak, és a lítium-ion (Li-Ion) elemek akár 80 kilométeresek is lehetnek. Milyen lesz a Ford Transit esetében? A több mint 20 köbméteres villamos átvitel és a járműbe épített lítium-ion akkumulátorok száma 80-ról akár 200 km-re terjed ki. Az elektromos hajtás 204 lóerőt és 300 Nm-t termel, de a StreetScooter Work XL maximális sebessége mindössze 85 km / h.
Az StreetScooter Work XL hivatalos rakománya 1 350 kg, ami azt jelenti, hogy a futárszállítás súly nélkül akár 2900 kg-os súlyt is tartalmaz. Magas személyes súlya nagyrészt a nehéz akkumulátorok miatt jelentkezik.


Hibrid Ford Transit Custom PHEVAz autót az Egyesült Királyságban a Cenex Low Carbon Vehicle 2017 (Cenex) bemutatta. Az automatikus - mint bármelyik másik plug-in hibrid - elektromos motorral, lítium-ion akkumulátorral és belső égésű motorral van felszerelve; A Fordban ez egy 1 literes EcoBoost díj.
A tranzit dugaszoló elemek az autó padlójánál helyezkednek el, nehogy csökkentse a csomagtér méretét. Az akkumulátor kapacitása 50 km tiszta elektromos üzemmódban. Egy további benzin tartály összesen több mint 500 kilométert tesz lehetővé. A Ford jelenleg 20 másolatot készít az autóról. a londoni közlekedési iroda és a rendőrség számára. Az autók 12 hónapos teszteken vesznek részt. A hibrid Ford Transit Custom plug-in tömeggyártása 2019-ben ér véget.ÉRDEKES MÓDON…

A Ford Transit teljesen elektromos változata, Edison néven, az Egyesült Királyságban gyártották a Smith Electric Vehicles 2009-ben! A jármű hatótávolsága körülbelül 130-160 km volt. A maximális sebesség 80 km / h volt! Ezek összehasonlíthatók azokkal, amelyeket más vállalatok 8 év után kínálnak!


>

Tudtad, hogy ... ?

Mae ein erthyglau blog arall: