Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit - Hogyan építsünk egy lakóautót?

Sok utazó rajongó arról álmodik, hogy létrehozza saját motorházát, amely felhasználható az egész világ meghódítására. A korlátozott terhelési tér korlátlan lakossági lehetőségeket teremt. Egy dolog elegendő egy feltörő matrachoz, mások pedig kiegészítik az autót egy konyhával, és mégis mások autonóm, független projekteket hoznak létre.


Ford Transit - Saját projekt vagy kész konstrukció?


A komplett autók megvásárlására / építésére tervezők többségében ez a helyzet a pénzügyi kritériumhoz vezet. A személyesen elkészített projekt olcsóbb megoldás. Különösen, hogy egyetlen pillanatban semmit sem kell megtennünk. A független munka biztosan több örömöt és szeretetet hoz magával a járművel. Magának a rekonstrukciónak a végrehajtása is megfelelhet saját, konkrét elvárásainak. Minden szép ... szóval miért érdekelt valaki egy teljes lakóautó vásárlásában? Amikor valaki pénzügyileg független, és nincs ideje - akkor inkább kész megoldásra vár. Az ilyen személy biztos lehet benne, hogy a motorosokat szakemberek hozták létre. Ez garantálja a stabilitást, kényelmet biztosít. A barkácsolás során sok kárt okozhat, beleértve a visszafordíthatatlan károkat. A döntésnek ezért az egyéni lehetőségekre és preferenciákra kell támaszkodnia. Minden megoldásnak jó és rossz oldala van! Ha azonban úgy döntesz, hogy a furgont egy lakóautóba cseréljük, van néhány alapvető tippünk.Ford Transit - Hogyan cserélni egy furgont egy motorházban?


1. Válassza ki a Transit van megfelelő verzióját.

Az első lépés a Ford haszongépjármű megfelelő verziójának kiválasztása. Amint azt jól tudja, a Transit van minden generációja különböző módon néz ki. A választást hozzá kell igazítania saját igényeihez és pénzügyi lehetőségeihez. A klasszikusok rajongói elkezdenek MK1 és MK2 modelleket keresni. Azoknak, akiknek több helyre van szükségük, egy nagy Jumbo tetővel rendelkező verziót kell választaniuk. Az MK3 - MK5 modellnek a legolcsóbbnak kell lennie. Ne feledje azonban, hogy sok a motor állapotától, valamint a testtől függ. Könnyebb egy szerény, jól megőrzött modellen dolgozni, mint egy szivárgó sajt.2. Tervezze meg a változtatásokat!

Ha már van egy Ford Transit furgon, amelyen dolgozhat, el kell kezdenie a tervezést. Mérje meg egy lehetséges ágy felszínét, gondoskodjon az alapvető dolgok elhelyezéséről - az ágy maga felfüggeszthető a mennyezetről. Ebben a szakaszban el kell döntenie, hogy szükség van-e egy étkező sarokra, hány szekrény illik, legyen az mosogató, hely a kerékpárok számára...3. Tény!

Ebben a szakaszban nincs más, mint tennivaló. Ne felejtsd el, hogy minden lépésed korlátozza a lehetőségeket a jövőben. A Transit test minden egyes vágott furata, minden hegesztett elem csökkenti a lehetséges változások és változások számát. Az egyik első lépcső lehet a Transit megfelelő szigetelése és a megfelelő panelek alkalmazása a jármű belsejében. A következő szakaszban érdemes elhelyezni az ágyat, hogy lássa, mennyi valóságos hely van belsejében. Ne csináljon mindent egyszerre. Lépésről lépésre, színpad után, fejlesztsd ki nagy projektedet. Miután befejezte az egyes átalakítási szakaszokat, vegye be a járművet egy rövid útra. Ellenőrizze, hogy az új elemek miként reagálnak a vezetésre - ez több stabilizációt vagy támogatást igényel? Figyelembe kell venni az elektromos csatlakozókat is a jármű hátulján. Ne felejtsük el, hogy ez az Ön egyéni projektje. Bármit is tehetsz benne. A kályha sütőjétől az aranyhal és a függőágy között a konyha és a hálószoba között függött..4. Utazás!

A legfontosabb színpad! Csak lépj be a Ford Transit-be, és nyomd meg az utat! Nem kell várnia, hogy az egész projekt befejezõdjön! Kezdje a legfontosabb dolgokkal, menjen az utazásra, és ellenőrizze, hogy mi hiányzik leginkább. Ezután kezelje ezt az elemet a csodálatos projekt következő céljaként. Az igazság az, hogy mindig lesz valami javítás. Az állandó javításokban és újjáépítésekben azonban nem veszíthetsz el, mert elfelejtheti tevékenységének fő célját: ADVENTURE!

Ne feledje, hogy gondoskodik a jármű műszaki előkészítéséről is. A nagyszámú kilométer megtámadása bizonyos alkatrészek természetes kopását okozza, amelyeket folyamatosan cserélnek - üzemanyagszűrők, légszűrők, fékbetétek. A Ford Transit furgon mindegyik alkatrészét megtalálja honlapunkon! Mire vársz? Vigyázz a saját álmaidra!


Tudtad, hogy ... ?

Mae ein erthyglau blog arall: