Your browser does not support JavaScript!


A világ legnépszerűbb 5 furgonja

A kisteherautók gyártói több szinten versenyeznek. Néhányuk a világon a leggyorsabb autókat kívánja létrehozni, mások a vezetési rendszer ökológiai módszerein dolgoznak. A történelem első kisteherautóját a Dodge amerikai márkanéven gyártották. A haszongépjármű-gyártók jelenleg versenyben állnak a nagy teherbírású elektromos kisteherautók fejlesztése érdekében. Ma arra összpontosítunk, hogy összehasonlítsuk az egyes kisteherautók modelljeinek eladási adatait az Nemzetközi Év Van.


Mi a legjobb kisteherautó? TOP 5

5. Volkswagen Transporter
Az év nemzetközi furgonja: T4 - 1992, T5 - 2004, T6 - 2016
Eladva: 12 millió furgon

Volkswagen Transporter T6


A Volkswagen zászlóshajója van, egyszerű névvel "Transpoter" világszerte több mint 12 millió példányban értékesített. Ez talán a legtöbbet vásárolt kisteherautó a történelemben. Sok ember építőipari csapatokhoz vagy vállalati autókhoz társítja, ami hangsúlyozza a sokoldalúságát és a tartósságát. A Transporter három következő generációja - a T4, a T5 és a T6 - elnyerte az év nemzetközi kisteherautójának a címét.

4. Iveco Daily
Az év nemzetközi furgonja: 2000, 2015, 2018
Eladva: több mint 3 millió példányban

Daily van from Iveco | 2020


Az Iveco Daily egy olasz márkanév alatt 1978 óta gyártott, magasabb osztályú teherautó. Kiemelkedik a versenytársak közül a járművek megengedett teherbírási képességeinek széles skálája miatt, akár 5 tonnát is elérve. Az olasz gyártó már a fiatalkorban kifejlesztette saját technológiai megoldásait a dízelüzemű egységek területén. Az Iveco Daily értékesítési és gyártási szintje az utóbbi években jelentősen megnőtt, ezt hangsúlyozzák a 2015-ös és 2018-as Nemzetközi kisteherautó címei. Az Iveco Daily alkatrészek a gyakori ráncfelvarrások és módosítások miatt nagyon változatosak.

3. Fiat Ducato (Citroen Jumper, Peugeot Boxer)
Az év nemzetközi furgonja: 1994
Eladva: 2,6 millió jármű

Fiat Ducato Motorhome


Miért helyezte a Fiat Ducato-t magasabb pozícióba, mint az Iveco Daily, a rosszabb számok ellenére? A lakóautók számára a Fiat Ducato a leggyakrabban kiválasztott alap, amely teljes mértékben uralja ezt a piaci szegmenst. Ennek oka a pótalkatrészek alacsony ára és az egyszerű, bevált építési megoldások. Az ilyen márkájú járművek csak dízelmotorokkal vannak felszerelve, jó légállósági együtthatóval rendelkeznek, és több százezer utazót szolgálnak ki a világ minden tájáról. Érdemes megjegyezni, hogy a Citroen Jumper és a Peugeot Boxer ugyanazon tervezési megoldásokon alapul, és más márkák alatt értékesítik. Így a Fiat Ducato alkatrészei nagyon gyakran a Peugeot és Citroen furgonokhoz is illeszkednek.

2. Ford E Series
Eladva: 8,2 millió jármű

Ford E-Series Police New York


A Ford E sorozat az olyan ikonikus járművek, mint a Ford Econoline / Club Wagon, természetes utódja. 1996 és 2014 között az amerikai és kanadai piacra gyártották. 2014-ben kivonták a piacról, hogy utat tegyen testvére, a Ford Transit számára. A közszolgálati egységek, például a rendõrség, a kórházak és a televízió azonban széles körben használják. Az egyetemesség és a jó eladási eredmények miatt számos filmben és más kulturális műben találta magát.

1. Ford Transit
Az év nemzetközi kisteherautója : 2001, 2007
Eladva: több mint 8 millió példányban

Transit Supervan 2


A Ford Transit számos ország, elsősorban Nagy-Britannia és Törökország lakói körében a popkultúra és az imádat eleme. Az utóbbi években a "Ford Transit" elnevezés bevezetésre került az Egyesült Államok piacán is, ahol a járművet nagy teljesítményű egységekkel kínálják. A világ minden tájáról, minden városban legalább egy Ford Transit található. A Ford már elindította a ikonikus kisteherautó nyolcadik generációját és ugyanabból a családból származó kisebb haszongépjárműveket (Custom, Connect, Courier). Népszerűsége, változatossága, folyamatos fejlesztése és a popkultúrához fűződő jelentősége tette a Ford Transit rangsorunk első helyére.

Hangsúlyozni szeretnénk, hogy ez a mi szubjektív véleményünk, amelyet az értékesítési adatok és az egyes járművek számára odaítélt díjak száma alátámaszt.

A legjobb kisteherautók alkatrészei


Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg üzletünkkel, ahol megtalálható alkatrészek a Ford Transit, a Fiat Ducato, az Iveco Daily, a Peugeot Boxer, a Citroen Jumper, a Renault Master, a Nissan számára. NV400, Opel Movano, Ford Transit Custom és Ford Transit Connect, amely a történelem legjobb kisteherautója (véleményünk szerint). Csak a legjobb alkatrészek a legjobb kisteherautókhoz, buszokhoz és lakóautókhoz.


Tudtad, hogy ... ?

Mae ein erthyglau blog arall: