Your browser does not support JavaScript!


A COVID-19 ellenére alkatrészeket küldünk Magyarországra

Az egész világ jelenleg káoszt és dezinformációt szenved a koronavírus és a COVID-19 betegség információterhelésének eredményeként. Az iskolák, a határok és a bevásárlóközpontok zárva vannak. Cégünk megtette a szükséges lépéseket a biztonságos és steril munkakörülmények biztosítása érdekében minden alkalmazott számára. Ennek köszönhetően a Tranzitközpont továbbra is rendesen működik - elfogadja a megrendeléseket, válaszol az ügyfelek kérdéseire, késedelem nélkül küld alkatrészeket. A karantén és a járványügyi fenyegetés ideje ideális idő a furgon kijavítására. Ezért vezetünk be nemrégiben további kedvezményeket a használt motorokra és hajtótengelyekre az üzletben lévő ügyfeleink számára.


A futárszolgálat további korlátozásokat vezetett be a koronavírus-fertőzés kockázatának csökkentése érdekében. Ezek tartalmazzák:
- a csomag gyűjtésekor nincs szükség aláírásra,
- 1,5 méter távolság fenntartása a futár és az ügyfél között,
- kapcsolat nélküli kézbesítés lehetősége korábbi PayPal-fizetéssel vagy banki átutalással,
- néhány futárszolgálat felszerelt futárokat fizetési terminálokkal, amelyek lehetővé teszik a nem készpénzes fizetéseket.


Transit Center Delivery

A futárcégek, csakúgy, mint a Tranzitközpont, normál módon működnek. Ennek köszönhetően lehetőségünk van a szükséges alkatrészek időben történő kézbesítésére szinte bármilyen helyre Európában, jelentős késések nélkül. Azt javasoljuk, hogy minden megrendelést online és csak #maradjotthon formában tegyen közzé.


Tudtad, hogy ... ?

Mae ein erthyglau blog arall: