Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit 2024 - új felszereltség, kisebb tömeg

Ha érdeklik a legújabb trendek a furgonok világában, akkor biztosan felfigyel a Ford legújabb furgonmodelljére. A Ford Transit 2024 talán nem egy új generációs furgon, de néhány új funkciót és érdekes megoldást ígér, amelyek biztosan megkönnyítik a sofőrök és a vállalkozók életét. Vajon a megújult változatnak van esélye arra, hogy elnyerje az Év Legjobb Kisteherautója 2024 címet? Kérjük, olvassa el a cikket.

Transit 2024 - digitális műszerek és SYNC 4

Kezdjük a belső térrel. A Ford európai részlege 8 colos digitális műszereket szerelt a Ford Transit 2024-be. Ez azt jelenti, hogy a sebességet, az üzemanyag-állapotot vagy a hűtőfolyadék hőmérsékletét jelző hagyományos analóg műszerek a múlté. A 12 colos érintőképernyő megkönnyíti az autó összes kulcsfontosságú funkciójának elérését, a navigációtól a kommunikációs rendszerekig. És ha ez nem lenne elég, a SYNC 4 rendszer olyan modern funkciókat is kínál, mint az 5G csatlakoztathatóság és az OTA (Over The Air) frissítések. Keressen alkatrészeket a Ford Transithoz webáruházunkban.
Új Transit 2024

Új funkciók a navigációban

A SYNC 4 hozzáférést biztosít a Connected Navigation rendszerhez is. Ez a rendszer a vásárlást követő első 12 hónapban valós időben tájékoztatja a vezetőt a forgalmi helyzetről. Emellett a rendszer segítségével könnyedén megtalálhatja az olyan érdekes pontokat, mint például a benzinkutak vagy a parkolóhelyek. A Pro Upfit Integrációs Rendszer egy másik olyan funkció, amely biztosan hasznosnak bizonyul majd a munkahelyen, mivel a gyári kijelzőről karosszéria vezérlést kínál. A hűtőkocsik esetében a vezetőülésből ellenőrizhető lesz a raktérben lévő hőmérséklet.

Ford Transit 2024 biztonsági rendszerek

A biztonságot is magasabb szintre emelték. Az új Ford Transit 2024 elektronikus Pre-Collision Assist és autonóm vészfékezéssel, valamint sávtartó asszisztens rendszerekkel lesz felszerelve. Ezek a funkciók nemcsak a vezető, hanem a többi közlekedő számára is növelik a biztonság szintjét. A Delivery Assist a Ford válasza a futárszolgálat növekvő igényeire, automatizálva és felgyorsítva a kézbesítési folyamatot. A Ford Transit 2024 legtöbb alkatrésze megegyezik a 2019-es változatéval.
Ford Transit 2024 - SYNC 4

Könnyebb alkatrészek és új sebességváltó

Nem szabad figyelmen kívül hagyni az elsőkerék-hajtású változatok új, 8 sebességes automata sebességváltóját sem. Az új sebességváltó, valamint a könnyebb kerékagyak és fékalkatrészek bevezetése akár 27 kg-os súlycsökkenést eredményezett a Ford Transit 2024 esetében. A saját tömeg csökkenése a hasznos teherbírás növekedését jelenti, ami a furgonok esetében kulcsfontosságú előny. Az új sebességváltó nemcsak a hatékonyságot javítja, hanem lehetővé teszi a nehezebb terhek vontatását is, növelve a furgon sokoldalúságát. A Ford Transit kerékagy 2024-es változatához biztosan megtalálható üzletünk kínálatában.

Távvezérelt motorindító rendszer

Ford Transit 2024 típusú kisteherautója felszerelhető távoli motorindító rendszerrel, amely lehetővé teszi a gyújtás bekapcsolását akár mintegy 100 méter távolságból is. Legyen szó akár egy téli reggelről, akár egy forró nyári napról, egyszerűen nyomjon meg egy gombot a távirányítón, és a távoli motorindító rendszer még azelőtt kellemes hőmérsékletre állítja be a jármű belsejét, hogy Ön beszállna. Ha a járműve automatikus légkondicionálóval van felszerelve, akkor beállíthatja, hogy az a jármű távindításakor működésbe lépjen. Ha manuális klímaberendezéssel rendelkezik, a rendszer azokkal a beállításokkal fog működni, amelyek a jármű kikapcsolásakor aktívak voltak.
Transit 2024 - a motor távoli indítása

Ford Transit 2024 - premier

A Ford Transit 2024 modernebb, hatékonyabb és biztonságosabb. Olyan modell, amely biztosan felkeltette a járművezetők és a fuvarozó cégek tulajdonosainak figyelmét egyaránt. Az innovációk ilyen széles skálájával a Ford Transit 2024 új mércét állíthat fel a furgonok szegmensében. A modernizált furgon első kiszállításai 2024 nyarán várhatóak. Készen áll az áttörésre? A Ford Transit 2024 arra vár, hogy új korszakot határozzon meg a furgonok között. Érdekelheti Önt a következő szöveg is: Ford Tourneo Connect 2023.

Tudtad, hogy ... ?

Mae ein erthyglau blog arall: