Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit Custom Nugget 2024 - az ikonikus lakóautó új változata

A lakóautózás az utóbbi években egyre népszerűbbé vált, és a Ford sem marad le a sorban. A nemrég bemutatott Ford Transit Custom Nugget 2024 olyan újításokat hoz, amelyeket érdemes közelebbről is szemügyre venni. A Ford a népszerű lakóautó legújabb kiadásával folytatja a kiválóság és az innováció hagyományát. A "kerekeken guruló otthonok" iránti növekvő érdeklődést tükröző új Ford Transit Custom Nugget 2024 az evolúció ígéretét hordozza, ötvözve a hagyományt a modernitással. Mi teszi egyedivé a piacon lévő többi lakóautó között? Élvezze a cikket.

Stílus és hajtáslánc

A Transit Custom Nugget legújabb iterációja nem okoz meglepetést a stílus tekintetében. Folytatja az alapmodell dizájnját, de néhány érdekes változtatással - a tetőfelülettel és a jobb oldali napellenzővel. A motorválaszték az előző változathoz képest kibővült. A dízelek szerelmesei a 170 lóerős 2.0 EcoBlue turbódízelt fogják értékelni, 8 fokozatú automata sebességváltóval. A zöld autózás szerelmesei pedig a Ford Kuga technológiáján alapuló, 232 lóerős plug-in hibridet fogják értékelni.
Ford Nugget 2024

Custom Nugget 2024 - belső tér

A Ford Transit Custom Nugget 2024 esetében a legfontosabb elem a belső tér. A digitalizáció ezt a modellt sem kerülte el, és ezt bizonyítja a teljesen digitális műszeregység és a Ford SYNC 4 szoftverrel ellátott 13 colos érintőképernyő, amely lehetővé teszi a vezető számára a felhőalapú navigációt és az okostelefonhoz való vezeték nélküli kapcsolódást. A pilótafülke jól átgondolt és ergonomikus, az elülső ülések elforgathatók, a sík padló pedig megkönnyíti a közlekedést az utastérben. A nappali, az alvó- és a konyharész egyértelműen elkülönült. A konyhát "L" alakban tervezték, 20%-kal nagyobb helyet kínálva a munkalapnak és egy új hűtőszekrénynek. Az olyan részletek, mint a lágyan záródó ajtók és a kihúzható szekrényfogantyúk további bájt kölcsönöznek a belső térnek.
Custom Nugget 2024 - belső tér

Technológia az Ön keze ügyében

A lakóautó legtöbb funkcióját egy 7 colos érintőképernyőn keresztül vezérelheti. Ez lehetővé teszi a fűtés, a vízszint és az akkumulátor szintjének szabályozását. Érdemes még megemlíteni az innovatív LED-világítást és a tetőn található fotovoltaikus panelt, amely több energiát képes biztosítani, mint amennyi az összes rendszer működtetéséhez szükséges.

Összefoglaló: Ford Transit Custom Nugget 2024

A Ford Transit Custom Nugget 2024 a legmodernebb technológiát ötvözi a lakóautótól elvárt praktikummal. A Transit Custom Nugget 2024 egy jól bevált alvázra épül, de hátul független felfüggesztéssel rendelkezik, és a válasz a lakókocsi-piac növekvő igényeire. Az alapár 76 500 euró a német piacon. A Ford Nugget 2024 lesz az utak és lakóautók királya? Az idő majd megmondja. De ne feledje, hogy online áruházunkban talál alkatrészeket a furgonokhoz és lakóautókhoz.
Ford Nugget 2024

A Ford Nugget története - utazás az évtizedek során

A Ford Nugget lakóautó története 1986-ig nyúlik vissza, amikor a Ford a lakóautó-iparág vezetőjével, a Westfaliával együttműködve piacra dobta a jármű első változatát. A több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező Westfalia évek óta trendteremtőnek számít a kempingezők körében. Az olyan legendás modellek, mint a James Cook vagy a Joker, amelyek Ford vagy Daimler alvázon alapulnak, a kiváló építési minőség, a tartósság és a biztonság szimbólumává váltak. A Westfalia története már 1844-ben elkezdődött, amikor Johann Bernhard Knöbel megalapította azt a kovácsműhelyt, amelynek gyártásával ez a figyelemre méltó utazás elkezdődött. Az igazi forradalom azonban az 1950-es években következett be, amikor a Westfalia egyik ügyfele különleges kérésére megalkotta a "Camping Box"-ot, amely egy szabványos VW furgont teljesen felszerelt lakóautóvá alakított át, és amely sok akkori utazó álma lett. Látogasson el webáruházunkba eredeti Ford alkatrészekért.

Tudtad, hogy ... ?

Mae ein erthyglau blog arall: