Your browser does not support JavaScript!


Az idő a fő ellenség ki Ford Transit!

Napi karbantartás meghosszabbítja az életet az autó. De mi van, ha kissé elhanyagolt ez a szempont, vagy sok idő telt el a legutóbbi vizsgálat óta? Ne lepődj meg - gondoskodni a biztonság és a kényelem, ellenőrzése a folyó állapotát az autó. Hol kezdjem?

MOTOROLAJ


MOTOROLAJ

A motorolaj kulcsfontosságú eleme a megfelelő működését a meghajtó egységet. Ez csökkenti a súrlódást a csatlakoztatott komponensek és hűtő hatású. Az idő múlásával - motorolaj kezdi elveszíteni a tulajdonságait. Van téve a hőmérséklet-változás, csapdák szennyeződés és fémforgács a kopási komponensek.

Ha meg kell változtatni az olaj?
A tapasztalat azt mutatja hullámformák a 10 000-20 000 km (attól függően, az olaj).
Olajcsere, azt is meg kellene beruházni egy új olajszűrő.

Vezérműszíj


Megváltoztatása a vezérműszíj olyan funkció, amely vár - előbb vagy utóbb - szinte minden autó tulajdonosnak egy belső égésű motor. Cseréje az időzítés is el kell végezni, miután vásárol egy használt autót - nem hisznek eladó biztosítása érdekében, hogy ő tette egy hónappal ezelőtt.

FÉKBETÉTEK


Fékbetét első Ford Transit 2000-2006 Motorcraft kerekek 15\"

Nehéz pontosan meghatározni, hogy milyen sok kilométert kell cserélni a fékbetéteket. Sok függ attól, hogy milyen az autó használják. Ha nincs tünet - a változás minden 30 000-50 000 km, a féktárcsák említhetők a második csere blokkok.

LÉGSZŰRŐ

Az eltömődött levegőszűrő növeli az üzemanyag-fogyasztást és a teljesítmény veszteség. Elhanyagolása ez az elem is negatív hatással van a motor és dugattyúk.
A legbiztonságosabb módja az, hogy cserélje ki minden 15 000 km vagy évente. Ez a művelet lehet csatlakoztatni helyettesítése és olajszűrő. A szűrő eltömíti gyorsan, ha lovagolni többnyire a város körül és helyek nagy port.

ÜZEMANYAGSZŰRŐ

ÜZEMANYAGSZŰRŐ

Ennek célja, hogy tisztítsa meg a tüzelőanyag. Diesel sokkal veszélyesebb, mint a benzin, mert a tervezési megoldások - nagy nyomású befecskendező berendezés. Leginkább energiaellátó rendszerek szikragyújtású motorok felhasználása csak háló védő szűrővel és egy kevés papír szűrők vezetékes. Ez jellemző a viszonylag magas tartósság. Megfelelősége tisztítása az üzemanyag típusától függ a papír. Cserélje a pályán beetwen 15 000-50 000 km.

Tudtad, hogy ... ?

Mae ein erthyglau blog arall: