Your browser does not support JavaScript!


Transit Courier 2024 - az Euro NCAP biztonsági tesztjeinek legjobbja

A Ford Transit Courier 2024 a haszongépjárművek szegmensének egyik legmegváltóbb modelljévé vált, mivel elnyerte az Euro NCAP rangos platina biztonsági díját. Ez az elismerés azért különösen figyelemre méltó, mert a 2023-ban bevezetett új, szigorúbb tesztelési protokollok szerint érte el. A Transit Courier 2024 sikere új korszakot jelent a járműbiztonság terén, és mércét állít a jövőbeli modellek számára.

Biztonsági teljesítmény: Euro NCAP eddigi legmagasabb pontszáma

A Transit Courier 2024 figyelemre méltó eredménye az Euro NCAP biztonsági tesztjein nem kevesebb, mint történelmi jelentőségű, hiszen 93%-os rekordot ért el. Ez az eredmény nem csak a furgon fejlett biztonsági jellemzőit bizonyítja, hanem az ADAS kritikus szerepét is tükrözi a furgonban bekövetkező balesetek súlyosságának csökkentésében, amit az Euro NCAP a legutóbbi jelentéseiben kiemelt. Webáruházunkban furgonalkatrészekettalál.

Ford Transit Courier 2024 Euro NCAP

Fejlett biztonságtechnika: a Transit Courier 2024 alapfelszereltségének része

A Transit Courier 2024 új mércét állít a biztonságtechnológia terén, és olyan úttörő funkciókkal van felszerelve, mint a sávtartó rendszer és a holttér-információs rendszer. Ezek a technológiák jelentősen hozzájárulnak a lenyűgöző Euro NCAP pontszámhoz, és az intelligens sebességasszisztens is magas pontszámot kapott. A Ford Pro biztonság iránti elkötelezettsége nyilvánvaló abban, hogy ezeket a fejlett funkciókat a Ford Transit Courier 2024 teljes kínálatában alapfelszereltségként kínálja.

Inkluzív biztonság minden modellben

A Transit Courier 2024 átfogó biztonsági megközelítése az összes modellre kiterjed. Ez magában foglalja a benzines, a dízel és a hamarosan megjelenő elektromos E-Transit Courier modellt is. A csúcsminőségű biztonsági funkciók ilyen széles körű alkalmazása a különböző hajtásláncokon keresztül mutatja a Ford holisztikus megközelítését a járműbiztonság terén, biztosítva a magas színvonal fenntartását modelltől függetlenül. Ajánljuk áruházunkból a Transit Courier motorháztető zárját.

Ford Transit Courier 2024 Euro NCAP

Euro NCAP: új ipari szabványt állít fel

Az Euro NCAP főtitkára, Michiel van Ratingen támogatta, hogy a Transit Courier 2024 új mércét állítson fel az iparágban. A furgon átfogó biztonsági felszereltségének elismerése hangsúlyozza, hogy a haszongépjárművekben szükség van ilyen technológiára, és összhangban van az Euro NCAP azon céljával, hogy a furgonokat a személyautókéhoz hasonló fejlett biztonsági technológiákkal szereljék fel.

A biztonsági kiválóság öröksége

A Ford Transit Courier 2024-es modellel a Ford Pro folytatja a járműbiztonság terén elért kiváló eredmények örökségét. Ez a furgon a Transit és a Transit Custom nyomdokaiba lép, tovább erősítve a Ford Pro hírnevét a biztonság előtérbe helyezésében. Az Euro NCAP folyamatos elismerése kiemeli a Ford Pro biztonság iránti elkötelezettségét a járműválasztékában. Ford Transit alkatrészeket talál webáruházunkban.


Tudtad, hogy ... ?

Mae ein erthyglau blog arall: