Your browser does not support JavaScript!


Technológiákat, amelyek találhatók a FORD amiről nem is tudom!

Ford Transit egyik legnépszerűbb kereskedelmi járművek, az európai és az amerikai piacon. A jelenlegi építési állnak éves tapasztalattal és több tucat technológiák amiről fogalmam sincs.


A létesítmény kezdődik Adaptív sebességtartó automatika (ACC). Ez egy sebességszabályozó rendszer, amely figyeli az út előttünk. ACC tart fenn állandó sebesség és a megfelelő távolság a jármű az út előtt a kocsiban.


Ford Transit - Radar - Sétálóutca detektálás


Egy másik elem van a fejlett vezető segítséget. Különleges figyelmet érdemel a rendszer stabilizálása során a jármű oldalszél (oldalszél stabilizációs). A rendszer figyeli az érzékelők másodpercenként 100-szor, és ha egy széllökés észlel, óvatosan a fékeket az egyik oldalon, hogy a vezető kényelmét sávban. Áttörés a területén safeness egy ütközés elkerülő rendszer (ütközés előtti Assist) gyalogos Detection function.These Technologies alapulnak rendszer radarok és kamerák, amelyek lehetővé teszik a felismerése útjelző táblák.


Távozás Gyalogos észlelési képességek animáció:


Gyalogos Detection - Ford Transit


Következő fejlesztések kapcsolódnak a közúti biztonság javítása terén. A továbbfejlesztett rendszer elektronikus stabilitás kontroll ESC lett frissítve a Curve Control (automatikus, óvatosan fékezés során akut belépését hajlítsa) és Roll Stabilitás Kontroll (stabilitást és megakadályozza lerakása az autó vagy annak felborulás).


Későbbi módosítások kapcsolódó elektronikus, azaz a rendszer SYNC 2. helyébe a korábban használt technológia SYNC, amely úttörő szerepet érintés nélküli, hang használható telefonhívások, üzenetek és MP3 lejátszó. Már az első verzió volt felszerelve segélyhívó funkció (Emergency Assist), amely automatikusan összekapcsolja a sürgősségi szolgálatok, amikor baleset történik. A rendszer továbbítja a GPS koordinátákat a jármű, és lehetővé teszi, hogy beszéljen a vezető. A SYNC 2 fel van szerelve egy új 6-os színes képernyő a nagy felbontású és hangvezérlés navigációs vagy mobiltelefon.Ford Transit - Sync 2

SYNC 2 in Ford Transit mk7


               

SYNC 3 - Ford Transit

Panel új SYNC 3De ez még nem ért véget a hírek! Sikere után a rendszer SYNC 2. Ford nem áll a babérjain, és megpróbáltam javíthatják Thier termék. Nem sokat várni az eredményeket, mert február 2016 év - SYNC 3 premierje. A legnagyobb változás? Felfrissülve intuitív interfész. Kibővített gombok, egyszerűsítve az információhoz való hozzáférés. SYNC 3 kb. 10-szer hatékonyabb, mint a SYNC 2. Függetlenül attól, hogy használ érintőképernyős vagy hangutasítások - minden fut rendkívül simán.


Továbbá, minden arra utal, hogy a közeljövőben lesz megrendelhető hatfokozatú automata sebességváltó helyett hatfokozatú manuális sebességváltó. További változások közé tartozik a felhasználói Ford Transit Custom Kombi. Mert Thier elérhető lesz egy új hátsó légrugózás.


Tudtad, hogy ... ?

Mae ein erthyglau blog arall: