Your browser does not support JavaScript!


Hogyan vásároljon a Transit Centerben?

Rövid útmutatónkban igyekszünk nektek bemutatni a Transit Center internetes üzletünkben való vásárlás folyamatát, a Ford Transit MK7 autóhoz motorolaj vásárlásának példáján.

1. LÉPÉS – A TERMÉK MEGKERESÉSE

A listából klikkelj az oldal felső részén lévő "Transit" tételre, kiválasztjuk: Transit MK7 2006 - 2013. Kinyílik az elérhető kategóriák táblázata a fotókkal. Kiválasztjuk az első pozíciót: Kiegészítők (ez tartalmazza az összes elérhető kiegészítőt a Ford Transit MK7 modellhez). Amikor átmegyünk a kategóriákhoz, megkapjuk a terméklistát, kikeressük a bennünket érdeklő tárgyat (esetünkben ez Motorolaj, f 5w30 1l Ford Transit formula) és ráklikkelünk annak fotójára, hogy átlépjünk a termék oldalára és elolvassuk a részletes leírását.

2. LÉPÉS – HOZZÁADÁS A

Ha biztosak vagyunk, hogy a tárgy, amit nézünk, ideális számunkra, hozzáadhatjuk azt a kosárhoz. Ebből a célból ráklikkelünk a termék leírása alatt a "Kosárba" feliratra. Most a termék a kosarunkban megjelenik, mi pedig folytathatjuk a vásárlást, vagy átléphetünk azonnal a következő ponthoz.

Fontos! A megrendelés minimális értéke 274 Kc.

Ezért a megrendelés növelése érdekében a példánkban 2x 1 L Motorolajat veszünk.

3. LÉPÉS - TELEKOMMUNIKÁCIÓS ADATOK MEGADÁSA ÉS A VÁSÁRLÁS VISSZAIGAZOLÁSA

Ha a kosarunkban lévő összes tárgy megfelel annak, amit kerestünk, áttérhetünk a megrendelés feladás tényleges tartalmához. Ebből a célból a kosarunkban ráklikkelünk a "Rendeld meg" feliratra, amely átirányít bennünket a: "Kiszállítási adatok" ponthoz. Itt két lehetőségünk van, vagy kitöltjük a telekommunikációs adatokat és átmásoljuk a kódot a rajzról, vagy bejelentkezünk saját számlánkra a Transit Centerben. A példa a telekommunikációs adatok kitöltését tartalmazza. A megrendelés feladása céljából a következő adatokat kell megadnunk: Utónév; Családi név; Utca, házszám; Irányítószám; Város; Ország; e-mail cím; Telefon; amennyiben ÁFÁ-s számlát szeretnénk kapni a megvásárolt termékekről, kiegészítőleg be kell jelölni az "ÁFÁ-s számlát szeretnék kapni" opciót, megadni a cég nevét és az adóazonosító számot. Ezt követően átírjuk az ellenőrző kódot a képről, és megjelöljük:

Vásárlás webáruházunkban nem igényel létre egy fiókot, csak akkor kell, hogy minden olyan adatait, és átírni kódot kép

4. LÉPÉS – A MEGRENDELÉS ÉS AZ ADATOK VISSZAIGAZOLÁSA
A telekommunikációs adatok helyes kitöltését követően a Transit Center üzletben rá kell klikkelni az "Elküldés" feliratra, amely átirányít bennünket a következő oldalra: "A megrendelés részletei". Itt szerepel a kiszállítási cím, a kiszállítás módja és kommentárt fűzhetsz a megrendeléshez, amelyben tájékoztatsz bennünket az alkatrészekről, amelyeket nem sikerült megtalálnod saját autódhoz, mi pedig megpróbáljuk azokat fellelni és kapcsolatba lépni veled e-mail postán keresztül. Ezen a ponton is kiválasztható az „ÁFÁ-s számlát szeretnék kapni” opció és megadhatók az elszámoló számlázáshoz szükséges adatai. Az oldalon lévő összes lépés elvégzését követően klikkelünk: "Tovább". Megjelenik a "Megrendelés visszaigazolás" oldal, amelyen megtalálható az összes szükséges információ a megrendelés megvalósításához a Transit Center üzletben. Ellenőrizni kell a bevezetett adatok helyességét és amennyiben nem találtok azokban hibát, klikkeljetek a "Megrendelés visszaigazolás" feliratra.

5. LÉPÉS – MEGRENDELÉSED ELFOGADÁSRA KERÜLT
Ez már a tanácsadás vége, köszönjük a vásárlást a Ford Transit alkatrészeket forgalmazó internetes üzletünkben, reméljük, hogy a tanácsadás világos és érthető számotokra. A megrendelés visszaigazolása után megjelenik a: "Köszönjük a vásárlást a Transit Centerben" oldal. Ettől kezdve már nem kell aggódni az ügylet sikeres lefolytatása miatt. A munkanapokon legkésőbb 12:00 óráig beérkezett megrendelések még ezen a napon kiküldésre kerülnek és valószínűleg 2-3 munkanap alatt meg is érkezik hozzátok. Ennek köszönhetően a Transit Centerben megvalósított vásárlásra elsősorban a csomag kikézbesítésének gyorsasága jellemző. Összes csomagunkat futárszolgálattal vagy a lengyel postával küldjük ki (előre fizetés – banszámlára való befizetés).

Köszönjük az üzletünkben végzett vásárlást!

TRANSIT CENTER
erintkezes@transitcenter.hu