Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANSIT CONNECT MK2

transitconnectmk2

2014-ben a Ford Transit Connect MK2 elnyerte a nemzetközi címet Van of the Year. Ez a modell, mint minden új Ford, ez volt a célja, hogy egyes feladatok ellátásához. Ezúttal használt erőssége a korábbi verzió MK1, mint például a szilárdság, a praktikum és a megbízhatóság, és a kombinált őket egy sokkal nagyobb rakteret. Connect MK2 szerzett köszönhetően elégedett ügyfelek.

hotwheels Egy hatalmas választéka benzin- és dízelmotorok igényeinek megfelelően a vezetők. A Transit Connect modellek MK2 használt sebességváltó manuális 5 vagy 6 sebességes. Ezen túlmenően, az ügyfél is rendelkezik a választás a 6-fokozatú automata sebességváltó, amely lehetővé teszi az égési Ford csak 3,9 liter / 100 km.

Nagyon nagy a választék a kiegészítők nyújt szórakozási, a biztonság, és a kapcsolat a világgal. Találunk többek között a Ford SYNC hangvezérlés, amely lehetővé teszi, hogy hívásokat kezdeményezni és fogadni egyszerű hangutasításokkal. A biztonsági vezetők és utasok ellátórendszer Active Város leállítása, amelynek célja, hogy az ütközések elkerülése érdekében kis sebességnél.

Ford Transit Connect MK2 termelődik több karosszériaváltozatokat. Ezek közé tartozik: a klasszikus modell haszongépjármű, változat a Tourneo és a Grand Tourneo. Változatok jármű két fajtája L1 hosszúságú a raktér 3m3 és az L2, amelynek területe 3,7 m3.

Transit Tourneo MK2 nagyon jó úttartás, és a belseje nagyon praktikus és kényelmes. Ez a modell az Euro NCAP törésteszten elért maximális pontszám 5-csillag, ami csak megerősíti a biztonságot. A legújabb technológiák alkalmazása és a modern design utalva a modellek az autók Ford Transit Connect MK2 egyik legnépszerűbb kisteherautók és minibuszok, nemcsak Európában, hanem az egész világon.

zapraszamy