Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANIST CUSTOM

custom

2013-ban a Ford Transit Custom nyerte el a rangos Nemzetközi Van (Van of the Year). Közepes változata a Ford Transit - Custom, közé sokkal kisebb Connect és nagyobb Transit. A belső tér az új Ford modellt úgy érezhetjük magunkat, mint egy Ford Fiesta MK7. A design a műszerfal származik éppen ebből a modellt, és alkalmazkodik a van.

customback Custom lett ellátva számos rendszerek biztonságának növelése érdekében, mialatt az utakon. Az ügyfelek, akik úgy döntenek a modell dicséret a kezelése és a kényelem, amit kínál. Custom kétféle karosszériával kapható: Tourneo - tökéletes autós utazások Európában és Custom - kis furgon ról közepes méretek ellenőrzések, különösen a kis- és közepes méretű vállalatok számára.

Ha keres egy autó minden nap, és ezzel egy időben fut egy kisvállalkozás a Ford Transit Custom a tökéletes autó az Ön számára. A Ford új dizájn került bevezetésre a piacra lépése Ford Fiesta MK7, és már nagyon jól fogadták. A növekvő kényelem, járművek az ilyen típusú egyre népszerűbb. Ezen túlmenően, a legújabb dízel motor (dízel), és benzinmotorok jellemzi nagyon magas kultúra a munka, mi teszi ezt az autót utazás lesz élvezetes.

customfront