Your browser does not support JavaScript!

A Transit Center története

A Transit Center története

1996

SZERELEMBŐL ÉS SZENVEDÉLYBŐL

A Transit Center létrejötte szorosan kötődik két ember a motorizáció iránti hatalmas szenvedélyéhez és nagy szerelméhez. Ez a két ok vezetett oda, hogy 1996 végén házasságkötésünket követően megszületett a cégünk. Kezdetben a PHU „Bimera” nevet viseli és az első lépést jelenti azon az úton, amelyen a mai napig haladunk…

Marcin Wicik

A kezdet nehéz volt, gyakorlatilag nulláról indultunk. A Nagy-Britanniában megkeresett első pénzeket és a családtól kölcsönkapott összegeket befektettük a telekbe Pędzewo-ban. Idővel ideiglenes bádog garázsok és egy kis faházban működő iroda jelentek meg rajta. Így kezdődött a kalandunk!

Transit Center 1996
Ford Transit MK5 Transit Center története

1997 - 2004

Örökös vándorlások alkatrészekért

Megváltoztatjuk a nevünket Transit Centerre. Ettől a pillanattól már csak Ford Transit alkatrészek kereskedelmével foglalkozunk. Ez az időszak állandó utazásokat jelentett Nagy-Britanniába, használt alkatrészek keresésére. Utunkon mindig velünk tartott egy Ford Transit MK5, amelyhez a legnagyobb érzelmi kötődésünk alakult ki szívünkben. A Transit van mindig szerencsésen hazahozott bennünket!

2000

Alkatrész import
nagyüzemben

A személyes utakon túl a Transittal, elkezdünk nagyobb tételben alkatrészeket behozni. A céghez megérkezik három, plafonig alkatrészekkel tömött kamion, a kikötőbe megérkeznek az első konténerek.

Adj érméket Transit Center
A raktárcsarnok építése Transit Center

2001

Az első nagyobb beruházás,
egy raktárcsarnok építése

Első komoly beruházásunk, vagyis a raktárcsarnok építése. A vállalkozáshoz a szomszédok segítségére és három hónap mindennapi munkára volt szükség. Eredményeképp létrejött az első raktárcsarnok a használt alkatrészek számára és egy a kisteherautók és versenyautók műszaki kiszolgálását végző műhely. Épp ebben az évben kezdtük el az első versenyautók építését!

2003

Az első internetes
oldal megszületése

Újabb nagy lépés előre. Megszületik a Transit Center első internetes oldala, a kínálat pedig új alkatrészekkel bővül. Látogatás az USA-ban, érdeklődés az internetes kereskedelem iránt, igény a fejlődésre és együttműködés Jakub Nitka #Qba mindennek gyümölcse az első internetes honlap létrejötte és beindítása az Interneten a www.transitcenter.pl címen.

Felkelés www.transitcenter.uk
Nyerje meg a bajnokságot Transit Center Motorsport

2007

A Transit Center Motorsport
bajnoki címet nyer RallyCross-ban

A Transit Center cég mindig is szorosan összekapcsolódott a motorsporttal, pontosabban a rallycross-szal. A számos e téren működő céggel folytatott együttműködés gyümölcse Lengyelország 2007 évi Rallycross Bajnoki címének elnyeréséhez vezetett a Transit Center csapat részéről. A legmagasabb osztályú győztes autó egy Ford Focus volt!

2009

AZ ELSŐ
LENGYEL NYELVŰ WEBÁRUHÁZ LÉTREJÖTTE

Létrejön Létrejön az első lengyel nyelvű webáruház új Ford Transit alkatrészekkel. Üzletünk már az internetes értékesítés kezdetekor új alkatrészek széles választékát kínálta. Néhány hónap után elkezdtek megjelenni az első külföldi megrendelések.

Online áruház beállítása

2011

A DRIFT BUS FELÉPÍTÉSE
A FORD TRANSIT ALAPJÁN

A világon az első, motorsport célú kisteherautó megépítésének koncepciója 2010-ben született meg Marcin Wicik Wicik fejében. Az eredeti elképzelés az első Rallycross versenyen induló Ford Transit megépítése volt. Végül a jármű driftinghez került kialakításra, a Polody Performance céggel folytatott együttműködésnek köszönhetően.

Drift Bus Transit Center

2012

CÉGÜNK TERÜLETÉNEK MEGNÖVELÉSE
A SZOMSZÉDOS TELEKKEL

A szomszédos telek és a rajta álló irodaépületek megvásárlásának köszönhetően a Transit Center növeli területét, megteremtve a későbbi években a háttér kiterjesztésének lehetőségét.

Csomag vásárlásaTransit Center

2013

LÉTREJÖN AZ ELSŐ KÜLFÖLDI WEBÁRUHÁZ,
ANGOL NYELVEN

A motorsporttal kapcsolatos európai utazások és a helyi üzletemberekkel ápolt kapcsolatok felszítják a további fejlődés iránti étvágyunkat. Ezért létrehoztuk első angol nyelvű webáruházunkat a www.transitcenter.uk , címen, amely a külföldi értékesítés céljára jött létre. Ez az európai piacokra történő terjeszkedésünk kezdete!

2014

AZ IRODAÉPÜLETEK BŐVÍTÉSE
TERJESZKEDÉS A NYUGATI PIACOKON (FRANCIAORSZÁG, OLASZORSZÁG, NÉMETORSZÁG)

A fejlődésre teszünk! Újabb országok felé nyitottunk webáruházakat, többek közt Németországba, Olaszországba és Franciaországba. A megvásárolt ingatlanon bővítjük az irodaépületeket, modern hátteret építve ki a Transit Center ügyfélszolgálata és IT részlege számára. A magas kínálat a Titan Parts vállalat átvételéhez vezetett, amely a furgonok alkatrészeinek forgalmazásával és értékesítésével foglalkozik.

Terjeszkedés Transit Center
Magazin Transit Center

2015

ÚJ RAKTÁR ÉS
SÁTORCSARNOK ÉPÍTÉSE

A kitűzött célok szisztematikus valóra váltása szükségessé tette egy új raktár felépítését. A terep rendezése után a cég régi telkén, felépítjük a legnagyobb épületet az egész Transit Center területén, vagyis az új raktárcsarnokot. Ez a beruházás biztosítja számunkra a szükséges raktározási területet 2022-ig!

2015 - 2018

ÚJABB WEBÁRUHÁZAK
ÖSSZESEN 22 ORSZÁG

Kibővítettük IT részlegünket, létrejött egy külön, reklámmal, üzletünk közösségi médiájával és a céges blog vezetésével foglalkozó csoport. Felépítettünk egy profi fotóstúdiót, hogy ügyfeleink számára valós és professzionális előnézetet biztosítsunk az interneten vásárolt termékekről. Üzletünket további nyelvekre fordítottuk le – ezzel a 2018. év végén már Európa 22 országában vagyunk jelen!

Transit Center 22 országban
Fúzió a Transland

2019

További tevékenységek a hálózaton
Fúzió

2019-ben a Transit Center társaság átvette Lengyelország egyik legnagyobb vállalatát, amely a Ford Transit furgon alkatrészeinek értékesítésére szakosodott. A Leszno-i Translanddel való egyesülés megerősítette cégünk erős pozícióját a hazai piacon. A tranzit alkatrészek számának növekedése raktárunkban a cég imázsának javulásával párhuzamosan ment végbe a hálózatban. A fő cél a Google pozíciója és az ügyfelekkel való kommunikáció javítása volt a közösségi médiában. A facebook profil meghaladta a 10 000 kedveltséget, míg a brit áruházban a Messenger alkalmazás segítségével vezetjük be a kommunikációt.2020

Sportos sikerek és partnerségek

A Wicik Motorsport szponzorcsapataként megnyertük a lengyel rallycross albajnokságot. A 600 lóerős Focus RX a Transit Center logójával sikeresen versenyzett az európai versenypályákon. Üzleti partnerséget kötöttünk a Trateo és az NGK-val, ami pozitív hatással volt a kínált termékek minőségére.


A Transit Center Motorsport sikereiÖkológia a Transit Centerben

2021

Irány: ökológia

A finn szabványoknak megfelelő speciális eljárásokat vezettünk be az alkatrészek csomagolása és szállítása során keletkező hulladék csökkentése érdekében. A csomagkitöltő anyagok használt újrahasznosított papírból készülnek, az alkatrészek csomagolásához használt ragasztószalagot újrahasznosítjuk, a reklámszalagok pedig természetes anyagokból készülnek.


2022

Új fejezet a TC történetében

Különböző gyártók által gyártott furgonokhoz készült alkatrészeket vezettünk be a kínálatunkba. A 2022-es év hatalmas geopolitikai változásokat hozott, amelyek hatással voltak a nemzetközi értékesítésre és az e-kereskedelemre. Üzletünket és működési stratégiánkat a dinamikusan változó piachoz igazítottuk, a minőséget helyezve előtérbe.

kisbuszalkatrészek a Transit Centerben

Ceo Transit Center

Monika Morzyńska-Wicik

CEO

A modern Wonder Woman, vagyis hogyan építsünk fel egy céget három gyerek mellett? Az autóipari cég, amilyen kétségkívül a Transit Center, az életem egy hatalmas darabja. Rengeteg időt, elkötelezettséget és szenvedélyt fordítottam rá. Annak ellenére, hogy nincsen a gépkocsi-mechanikához kapcsolódó végzettségem (közgazdasági tanulmányokat végeztem), talán az egyetlen nő vagyok a világon, akinek a Ford Transit minden darabkája a kisujjában van.

20 év alatt megismertem minden lehetséges gondot, hibát és üzemzavart, ami a Transitokban előfordul. Nem egy kisteherautó gyógyult meg csodálatosan néhány telefonos tanácsnak köszönhetően. De az ember nem csak a munkájának él! Három csodálatos gyerek egyszerű anyukája vagyok. Szeretem a fizikai erőfeszítést – a fitness edzésektől a zumbán át a Pilates-ig. A siker receptje? A célok megvalósítása, csodálatos család, tökéletességre törekvés.

Monika Morzyńska-Wicik

Transit Center in Europe