Your browser does not support JavaScript!


Logo Transit Center

Logo Transit Center
Logo Transit Center
A Transit Center logója a szimbólum és a szöveg kombinációja. A Transit Center logója egy szabályos hatszögből áll, amelyben a T és a C betűk rejtve vannak. Ezek a betűk a Transit Center cégnevét szimbolizálják. A Transit szónak itt kulcsjelentése van. Cégünk a kezdetektől fogva a Ford Transit alkatrészek értékesítéséhez kapcsolódik. A Center szó egy központot jelent, azaz egy olyan helyet, ahol minden olyan alkatrészt megtalál, amelyre járművéhez szüksége van. A Transit Center logónak két változata van: a hivatalos - a szimbólum felül van, és az alternatív - a szimbólum balra van. Mi a logó alternatív változatát használjuk az üzletoldalon.

A Transit Center logója

A Transit Center egyedi logotípusával és jellegzetes színeivel kitűnik a versenytársak közül. A cég logotípusa a modernista dizájnban a fogaskerékre emlékeztető, szabályos hatszögben elhelyezett, narancssárga TC feliratot ábrázolja. Ezzel a motívummal az erőre, a kitartásra és az állandó innovációra utalunk az autóipar világában. A Transit Center logó számos általunk kivitelezett projekten - furgonokon és versenyautókon - látható volt. A színek, amelyekkel azonosulunk, a narancs, a fekete és a szürke.

A színek jelentése a TC

A narancssárga a filozófiánkban rejlő energiát, optimizmust és vállalkozói szellemet szimbolizálja. Ez a szín vonzza a figyelmet, az innovációval társul, és kifejezi a folyamatos fejlődésre való fáradhatatlan törekvésünket. A fekete színt viszont az eleganciával, a professzionalizmussal és az önbizalommal társítják. Vállalatunkban azt jelenti, hogy minden részletre odafigyelünk, és arra törekszünk, hogy a minőség és az ügyfélkiszolgálás terén a legmagasabb színvonalat képviseljük. A szürke a szilárdságot és a stabilitást szimbolizálja, ami különösen fontos az autóiparban, ahol a megbízhatóság és a megbízhatóság kulcsfontosságú.

A Transit Centerben ezt a három színt kombináljuk, hogy egyedi és emlékezetes élményt nyújtsunk ügyfeleinknek. Olyan pozitív légkörre összpontosítunk, amely motivál minket a további növekedésre, miközben biztonságérzetet és bizalmat nyújt ügyfeleinknek. Meghívjuk Önt, hogy dolgozzon együtt a Transit Centerrel - megbízható partnerünkkel a furgonalkatrészek világában. Együtt kivételes eredményeket érhetünk el, és hozzájárulhatunk vállalkozása sikeréhez!