Your browser does not support JavaScript!


A legnépszerűbb furgonalkatrész márkák:

Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
Bosch
Bosch
parts quality
Dayco
LUK
LUK
BSG
Nural
Bosch
Polcar
Silbak
Silbak
Silbak
Onka
parts quality
Alkatrészek minősége
Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
dayco logo
Dayco
Polcar
Polcar
LUK
LUK
Nural
Nural
Silbak
Silbak
parts quality
Bosch
Onka Otomotiv
Onka
parts quality
Alkatrészek minősége

Furgon alkatrész márkák


Csak megbízható gyártók kipróbált és bevált furgonalkatrészeit forgalmazzuk. Üzletünkben eredeti alkatrészeket (Ford OE) és pótalkatrészeket egyaránt kínálunk. A boltunkban kapható furgonalkatrész márkák: Ford OE, Trateo, HMPX, DP Group, Motorcraft, BSG, Abe, Ayfar, Bosch, Continental, Dayco, Depo, Dolz, Elring, Goetze, Hart, Ibras, Ima, Knecht, LPR, Magneti Marelli, LUK, Mapa, Mars, Nissens, Nural, OES, Onka, Polcar, PSA, Quick Brake, Ruville, Sachs, Silbak, Stanadyne, STP, Timken, TRW és TYC. Egyes alkatrészgyártók olyan furgonok alkatrészeinek elkészítésére specializálódtak, amelyeket már nem gyártanak. Egy ilyen járműhöz alkatrészeket vásárolni hivatalos márkakereskedéstől egyszerűen lehetetlen. Ezért alakítottunk ki kapcsolatokat a világ minden tájáról származó alkatrészgyártókkal annak érdekében, hogy a piacon kapható legjobb haszongépjármű márkájú termékeket kínálhassuk Önnek. Érdemes megjegyezni, hogy a furgongyártók nagyon gyakran alvállalkozásba adják bizonyos alkatrészek gyártását. Emiatt egyes pótalkatrészek, például az LUK tengelykapcsolók, pontosan ugyanazok az alkatrészek, amelyeket a könnyű haszongépjárművekbe gyárilag szerelnek be. A prémium minőségű pótalkatrészek, mint például a Trateo, amelyek versenyképes áron kínálnak csúcsminőséget, szintén érdekes alternatívát jelentenek.

A furgonalkatrészek gyártói

A buszalkatrészek gyártói komoly logisztikai és szervezési kihívással néznek szembe. Egyrészt biztosítaniuk kell termékeik minőségét, másrészt csökkenteniük kell a gyártási költségeket, hogy kínálatuk versenyképes maradjon. Ezért sok furgonalkatrész-gyártó úgy dönt, hogy Ázsiába helyezi át a gyártást, ahol a munkaerőköltségek jelentősen alacsonyabbak. Ebben az esetben a termékek árához megfelelő összeget adnak hozzá a szállítás és a forgalmazás költségeinek fedezésére. Ha létezik egy adott márkájú furgonalkatrész termék megvásárlása, akkor azt online áruházunkban megteheti.

Autóalkatrész márka és termékminőség

A haszongépjármű-alkatrészek márkájának osztályozására nemzetközi megnevezések szolgálnak: OE, OEM, OEQ, AM. Az OE rövidítés az eredeti alkatrészekre utal, amelyek közvetlenül az autógyártótól származnak. Ezek a legmagasabb minőségű kivitelezéssel rendelkeznek, és megfelelnek a könnyű haszongépjárművek vásárlására vonatkozó garanciális előírásoknak. Az OEM jelölésű alkatrészek olyan furgonalkatrész márkákra utalnak, amelyek pontosan ugyanabból a gyártósorból származnak, mint az eredeti termékek (pl. TRW). A következő minőségi osztály az OEQ, azaz az eredeti termékekhez közeli minőségű alkatrészek. Ezek az alkatrészek nagykereskedőknél és autóipari boltokban kaphatók. Az utángyártott márkák olyan alkatrészcsoportra utalnak, amelyeket az eredeti terméktől eltérő anyagok és technológia felhasználásával gyártanak. Ezek egyszerűen gyengébb minőségű cserealkatrészek.