Your browser does not support JavaScript!


Transit Center Motorsport

A Transit Center nem csak a Ford Transit furgonalkatrészek online boltja. A Transit Center Motorsport speciális részlege versenyautókat is épít és szervizel. Specialitásunk a RallyCrossra szánt Ford autók.

A wicikmotorsport.com weboldalunkon megtekintheti a cégünk által az elmúlt 15 évben épített autókat. Mindegyikük többször is dobogóra állt európai rangú versenyeken. Autóinkat vezették többek között: Tadeusz Myszkier - többszörös lengyel versenybajnok, Knut Owe Borseth - RallyCross Európa-bajnok, Marcin Wicik - Lengyel RallyCross bajnok, Maciej Polody - Drift Európa-bajnok, valamint sok más tehetséges versenyző, akiket túl sokan vannak ahhoz, hogy felsorolhassunk.

Autóink építése során számos európai céggel dolgozunk együtt, többek között a Quaife, Proflex, SterkensMotorsport, GBS, Callaghan Motorsport, AST, Pauwels Motorsport. Autóink építésénél felhasználjuk az Európa szerte a pályákon szerzett tapasztalatainkat. További projektjeink részleteiért, valamint a Transit Center Motorsport történetéért látogasson el a wicikmotorsport.com oldalra.

Az egyik legnépszerűbb projektünk a Ford Transit MK7 - egy világszerte népszerű driftbusz, amely így az első driftképes furgon.

Autóinkat az autóversenyzők és az autós világ fontos személyiségei nagyra tartják. A Kickster Znafca sikeresen versenyez az általunk épített Mazda RX8-assal. A Vankel-motor, a hátsókerék-hajtás és Sebastian a volánnál a Motorsport Trophy és Track Day versenyeken felülmúlhatatlan. Nincs olyan sportautókölcsönző cég a világon, amelyik lenézne egy ilyen Mazda RX8-at.

Autóink sikeresen szerepeltek Európa versenypályáin, olyan versenyzőkkel folytatott sportversenyek során, mint Kuba Przygoński vagy Tomasz Kuchar. A Ford Focus RX volt az egyik legerősebb versenyautó a Gymkhana Gridversenyen is, ahol Marcin Wicik olyan versenyzők ellen versenyzett, mint Ken Block, Petter Solberg és Andreas Bakkerud. A népszerű mechanikus narancssárga 2021-ben a magyar autóversenyző Benyó Mátéhoz került, aki a magyar és az FIA CEZ bajnokságban is sikeres volt.

További információk:
Transit Center Motorsportservice
0 tételek
Hungary Social Media