Your browser does not support JavaScript!

Other Brands

Egyéb márkák

Internetes üzlet ALKATRÉSZEKKEL a Ford Transit, Ford Transit Connect, Ford Transit Custom és a Ford Transit Courier autókhoz.


A Transit Center 20 éve forgalmaz alkatrészeket a Ford Transit és más Ford furgonokhoz, mint például a Ford Transit Custom, Ford Transit Connect és Ford Transit Courier. Pótalkatrészeket és Ford eredeti alkatrészeket forgalmazunk. A webáruházunkban elérhető Ford Transit alkatrészeket gondosan válogattuk ki a piacon kapható termékek közül. A minőségre és a vásárlói elégedettségre összpontosítunk, folyamatosan bővítjük termékkínálatunkat új Ford Transit, Custom, Courier és Connect alkatrészekkel. Új alkatrészekkel rendelkezünk a már évek óta nem gyártott Ford furgonokhoz, valamint az új modellekhez is. A Ford furgonok a szenvedélyünk, amelyet több mint 25 éve fejlesztünk. A Transit Center üzlet kínálatában a Ford Transit alkatrészek széles választéka megtalálható - a kis csavaros alkatrészektől a komplett frontokig és motorokig.

Ford Transit pótalkatrészek

A Ford Transit pótalkatrészek népszerű alternatívája az eredeti alkatrészeknek. A pótalkatrészek a Ford furgonok mindenféle javításánál leggyakrabban használt termékcsoport. A Ford Transit pótalkatrészek árban, gyártási minőségben és gyártási helyben különböznek. A piacon kapható pótalkatrészek széles választéka megkönnyíti a vásárlók számára a választást. Egyeseket a legolcsóbb, ideiglenes megoldás érdekel, míg mások prémium minőségű alkatrészeket keresnek a ford transithoz. A pótalkatrészek olcsóbbak, mint az eredetiek. Ugyanakkor, ha olyan megbízható forrásból vásárolja őket, mint a Transit Center, akkor hasonló gyártási minőségre és tartósságra számíthat. A ford transit pótalkatrészeknek van még egy nagy előnye - széles körben elérhetők. A Transit Center esetében - a polcról beszerezhetők. Mi vagyunk a Trateo termékek hivatalos forgalmazója - ford transit pótalkatrészek az eredetiekhez közeli minőségben.

Eredeti alkatrészek Ford Transithoz

Kínálatunkban megtalálhatók új, eredeti alkatrészek Ford Transithoz, valamint bontásból származó használt alkatrészek is. Az eredeti termékek választásával a legmagasabb minőségre és illeszkedésre számíthat furgonjához. A Ford Transithoz való eredeti alkatrészek nagyrészt pontosan ugyanazok az alkatrészek, amelyek a gyártás során a furgonokba kerülnek. Az eredeti alkatrészek használata lehetővé teszi, hogy megfeleljen a gyártó által előírt furgon garanciális feltételeknek. A Ford Transit eredeti alkatrészeit főként Törökországban, Uruguayban, Kínában vagy akár Lengyelországban gyártják. Ami megkülönbözteti az eredeti alkatrészt a cserealkatrésztől, az a gyakorlatilag minden alkatrészen található Ford logó. Meghívjuk Önt, hogy vásároljon a Transit Centerben.


Transit MK9
2019 -
Transit MK8
2013 - 2019
Transit MK7
2006 - 2013
Transit MK6
2000 - 2006
Transit MK5
1994 - 2000
Transit MK4
1991 - 1994
Transit MK3
1986 1991
Transit MK2
1978 - 1986
Transit MK1
1965 - 1978
Connect MK3
2021 -
Connect MK2
2013 - 2021
Connect MK1
2002 - 2013
Custom
2018 -
Custom
2012 - 2018
Courier
2014 -
manufacturers-logotype