Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANSIT MK1

mk1pickup Ford Transit MK1-ben 1965-ben lett a közvetlen utódja Ford Taunus Transit. Transit MK1 kezdődött hosszú története a termelés az furgon. Napjainkban egy megfelelnek az úton Ford Transit MK1 olyan, mint egy csoda.

A világban találunk sok felhasználó MK1 modell.Webáruház Transit Center az egyetlen üzlet a világon, ahol egy állandó ajánlatot részei mind az új és használt irányuló régebbi Ford modellek.

Ford Transit MK1 végre sok fajta, klasszikus furgon, a személyautók, kisteherautók hajt 4x4. Ford Transit kezdődött egy korszak, és új mércét állít a termelés furgonok.

Manapság divattá vált, hogy állítsák vissza a régi autók. Ez a divat nőtte ki magát jól a világ jármű, ezért sok tulajdonosok Transit MK1, próbál, hogy ez az ideális állapot. Transit felújított modell lehet költségek több tízezer dollárt. Sajnos része a régi modellek a másodlagos piacon akkor nehéz elérhető és a keresési számukra vesz igénybe sok időt. Ezért Transit Center bevezetése mellett döntött, állandó ajánlatot a modell készült a következő években 1965 - 1978 és így a kliens képes lesz vásárolni érdekes része nem hagyják otthon.

mk1

0 tételek
Hungary Social Media